Match Mellem Hest Og Rytter

 

sanne-og-klaus

 

Munkedal Horses har siden 1991 hjulpet tusindvis af ryttere med at finde den helt rigtige hest. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe det rette match mellem hest og rytter.
Vi lægger vægt på, at tilliden skal være der mellem hest og rytter, ligesom det er vigtigt at forventningerne til den kommende hest er afstemt mellem os og rytteren. Derudover sætter vi en ære i at behandle alle ens.

Heste i træning uden mirakelkure

 

Vi tager også heste i træning. Vi tilrettelægger træningen af alle hestene ud fra den enkelte hests præmisser. Vi har ingen mirakelkure, der forvandler hesten til en stjerne over natten, men gør en dyd ud af ordentlig ridning med respekt for hesten. Det er sådan, vi tror de bedste resultater opnås.

Lorenzo er en af de heste, vi har haft i træning. Vi havde ham i træning fra da han var 4 år, indtil han var uddannet til intermediare niveau. De har bl.a. vundet Scandinavian Open for 6-års heste ved Falsterbo Horseshows i Sverige i 2012. Og har ligeledes opnået mange placeringer ved landsstævner såvel som ved championater.

 

 

lorenzo

 

Vi går op i, at hestene får en god oplevelse hos os. Ikke to heste er ens. Derfor tager vi hensyn til den enkelte hests behov for foder og management, og vi holder nøje øje med hver enkelt hests velbefindende

 

m3

 

Vi holder til i Glamsbjerg på Fyn. Her er professionelle træningsforhold og et godt miljø for heste og ryttere.

 

da_DK
en_US