Lærke 3’er i Herning og gladeste hest

 

 

Lærke Stensvang (Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro) og Sanne var til start i Blue Hors Unghestechampionat til Herning Horse Show. 5-årige Lærke som har samme mor som Wilson, blev i efteråret kvalificeret til Herning med 840 point.

I år skulle de for første gang til start tre gange i unghestechampionatet, så allerede onsdag gik det første gang løs i Boxen. I første heat var der tre ekvipager på banen samtidig. Lærke tog det i stiv arm og fik 8,5 i skridt, 9 i trav og 8 i galop og lå derefter på en delt 5. plads.

Torsdag var det tid til programridning, Lærke gik et flot og fejlfrit program. Hun fik 8,5 i både skridt, trav og galop, 9 i ridelighed og 8,5 i kapacitet, hvilket var nok til at rykke op på en foreløbig anden plads.

Efter et par velfortjente hviledage var det blevet tid til sidste afdeling med Dorothee Schneider som testrytter. Dorothee lagde vægt på at Lærke var velredet og glad for at arbejde og belønnede hende med 9 i ridelighed og 9 i kapacitet, som var næsthøjeste karakter uddelt af Dorothee. I det samlede resultat blev det til en flot tredje plads.

Udover 3. pladsen blev Lærke også udråbt som den ”gladeste hest”. Det er anden gang en af Sannes heste vinder prisen for den ”gladeste hest”, en pris som uddeles af Hestens Værn, den gives til den hest som testrytteren finder gladest og mest veltilpas.

 

 

 

da_DK
en_US