Uddannelse I Respekt For Hesten

 

Sanne Henningsen har arbejdet sammen med Klaus Munkedal siden 1991. Hun rider dagligt heste i alle aldre og på alle niveauer. Mange kender især Sanne fra championater for de unge heste. Hun har vundet Unghestechampionatet seks gange, opnået mange sejre og placeringer ved DRF’s mesterskaber, og så har hun opnået flotte resultater ved Verdensmesterskaberne for Unge Heste. Men selvom hun får det bedste frem i hestene allerede fra de er unge, så er det med omtanke for den enkelte hest:
”Det er vigtigt for mig at mærke efter på hesten, om den er med på opgaven. Det kan jo godt være, at jeg en dag havde tænkt at ride nogle bestemte øvelser, men hvis hesten ikke er med på det, respekterer jeg det. Jeg føler ikke, jeg kommer længere ved at presse på.”

 

kys-clearwater

Ordentligt håndværk er Sannes varemærke. Og det betyder at mange af de heste, hun uddanner ikke kun klarer sig godt som unge, men også holder hele vejen til de højeste klasser. Gennem tiden har snesevis af ryttere fået glæde af heste uddannet af Sanne. Nogle af dem er med sine nye ryttere stadig med helt fremme.

clearwater

 

 

Clearwater er en af de mange heste, der har været gennem Sannes hænder. Hun har uddannet ham fra rå unghest til international Grand Prix. Sammen har de både vundet Unghestechampionatet, DRF’s championat i dressur for 6-års heste, blevet nummer seks ved UVM, fået en andenplads ved DM samt deltaget i EM i dressur. Han blev i 2007 solgt til Anne Van Olst i Holland. I 2008 var han med på det bronzevindende danske OL-hold, ligesom han også var med til OL i 2012.

 

van_olst

 

 

Også Atterupgaards Cassidy har fået sin grunduddannelse hos Sanne. Sammen sejrede de i DRF’s championat for 4-års heste i 2007. I 2016 blev Cassidy Danmarksmester med sin nuværende ejer Cathrine Dufour. De deltog også i OL i Rio.

h2

dufour

da_DK
en_US