Dancer Khan en glad 3’er

Dancer Khan sluttede på en flot tredjeplads i årets Unghestechampionat. Og så fik han den fornemme titel som årets gladeste hest.

Efter dagens andet heat, hvor de sidste heste deltog i fremmedryttertesten stod det klart, at Dancer Khan med sine 888 point avancerede fra en fjerde- til en tredjeplads i Unghestechampionatet i Herning. Sanne er ualmindelig stolt over resultatet, og hun er helt enig med dommerne i placeringsrækkefølgen:

“Dommerne har gjort det rigtig godt, og jeg er meget tilfreds med vores placering. Jeg synes, det er de helt rigtige heste, der står øverst”, siger Sanne, der desuden er utrolig beæret over, at Dancer Khan også har fået titlen som championatets gladeste hest:

“Det er en skøn fornemmelse at have hjulpet Dancer Khan til at få en god oplevelse her i Herning. Det kan være overvældende for en unghest, men han har bare taget det hele fantastisk flot”, fortæller Sanne.

Dancer Khan og Sanne Henningsen imponerede fredag testrytter Hasse Hoffmann. Hasse betegnede Dancer Khan som ualmindelig velredet og uden begrænsninger. Det udløste to flotte 9-taller for henholdvis kapacitet og ridelighed.

Sanne vil nu forsøge at kvalificere Dancer Khan til VM for Unge Heste i Verden senere på året.

da_DK
en_US